Om oss


Om selskapet

Vi har erfaringer med Microsoft SQL Server helt tilbake til slutten av 1990-tallet der SQL Server fantes i versjon 6.0. Siden den gang har det kommet 8 nye storlanseringer av SQL Server, og vi har vært med på hele reisen gjennom alle versjonene. Selv om det har vært veldig mye endringer i Microsoft SQL Server siden den gang, er fremdeles mye av tankgangen svært lik både med hvordan data lagres, og hvordan man jobber med SQL-serveren.

SQLExpert AS
Organisasjonsnummer: 913 828 089 MVA

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva dere holder på med, og eventuelt hva dere ønsker bistand med.

Selskapet eies av Tvedten Enterprises AS.

Om daglig leder

Nils Arne Tvedten, har teknisk utdannelse, og har jobbet som konsulent, teknisk sjef, og de siste 3 årene som daglig leder i ViaNett AS. Nils Arne avsluttet sin stilling som daglig leder i ViaNett AS i april 2014, og har siden den gang hatt fokus på å bygge opp egne virksomheter. ViaNett AS er fortsatt en viktig samarbeidspartner, både som kunde og leverandør. ViaNett AS er et teknisk selskap som primært jobber med tekniske kunder. Microsoft SQL Server har vært en del av arbeidet gjennom alle årene, og han besitter derfor en unik kunnskap og erfaring på stort sett alle nivåer rundt hvordan en database både driftes og brukes. Gjennom jobben i ViaNett har det vært mange både små og store prosjekter og med både interne og eksterne utviklere. Det at Nils Arne har vært gjennom alle nivåene i selskapet gjør at han har opparbeidet seg både teknisk og kommersiell forretningsforståelse, kunnskap som er viktig i forhold til å bygge gode kommersielle og tekniske løsninger.

Kjøpsbetingelser

Se egen side med kjøpsbetingelser for kredittkort. Ved faktura eller annen oppgjørsform gjelder andre betingelser.

Give us feedback

Microsoft SQL Expert

La oss hjelpe til med din Microsoft SQL database.